);

Rólunk

Perbáli üzemünk építése során, a régészeti feltárások alkalmával előkerült ősi pálinka recept alapján, valamint a feltaláló indíttatású családfő elhatározása nyomán kezdtünk el komolyan foglalkozni a pálinka témával. A hét évnyi kísérleti fejlesztések eredményeként 2014. év második felére jutottunk el oda, hogy saját készítésű, saját márkanév alatt megjelenő gyümölcspálinkákat tudjunk előállítani és forgalmazni.
A desztilláló berendezés egyedi tervezésű, magas tányérszámú tornyos lepárló.
A termékekhez a gyümölcsöt ellenőrzött, külső beszállítótól vásároljuk, a cefrézést, lefőzést, érlelést, palackozást és értékesítést pedig magunk végezzük.
Főzdénk igazi különlegessége az aszú szőlőpálinka, melyet Magyarországon ebben a formában egyedül mi készítünk.

Az egyes gyümölcsökről

A gyümölcsöt ellenőrzött, külső beszállítóktól vásároljuk. Az elmúlt években sikerült stabil partnereket találni, akikkel hosszú távú együttműködésre törekszünk. A barackot és a meggyet Sóskútról (a Sió egyik beszállítójától), a szilvát Nagykörűről, a sárgamuskotályt Gyöngyöstarjánból, míg az egész aszú szemeket Tokaj-hegyaljáról, eredetigazolással vásároljuk.

A Keve Manufaktúra pálinkánkat jelenleg 5 ízben készítjük

A gyümölcsöt ellenőrzött, külső beszállítóktól vásároljuk. Az elmúlt években sikerült stabil partnereket találni, akikkel hosszú távú együttműködésre törekszünk. A barackot és a meggyet Sóskútról (a Sió egyik beszállítójától), a szilvát Nagykörűről, a sárgamuskotályt Gyöngyöstarjánból, míg az egész aszú szemeket Tokaj-hegyaljáról, eredetigazolással vásároljuk.